BSO

go

Kinderdagverblijf de Zonnewijzer en buitenschoolse opvang het Anker GO! Kinderopvang

In onze school biedt GO! Kinderopvang opvang bij KDV de Zonnewijzer voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar bij BSO het Anker.  De opvang op feestdagen die GO! Kinderopvang op een aantal feestdagen aanbiedt, vindt ook hier plaats.

KDV de Zonnewijzer Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat.

De Zonnewijzer is elke werkdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Buitenschoolse opvang Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij BSO het Anker kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De buitenschoolse opvang is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang. Ook is er voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur mogelijk.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl. Ook kunt u direct een rondleiding aanvragen via de website.

GO! Kinderopvang Bezoekadres De Schans 19-09 Postbus 2052, 8203 AB Lelystad Telefoon 0320 – 294 900

E-mail info@go-kinderopvang.nl