Ondersteboven

Geplaatst op donderdag 25 september 2014

DSC_4710DSC_4683DSC_4812

 

Afgelopen weken hebben we in groep 6 zeker niet stil gezeten… Sterker nog, de kids waren letterlijk ondersteboven van de gymlessen van juf Magda ; ) Daarnaast zijn we bezig geweest met de raamschilderingen die de kinderen in door hun zelf gekozen groepjes mochten ontwerpen.  Maar voordat ze de ramen echt mocht beschilderen, moesten we natuurlijk wel even oefenen met ramenlappen. En vinden jullie ons niet vindingrijk? Toen we met ecoline mochten werken, moesten we verfschorten aan. De vier heren op de foto hadden hier een wel heel praktische en vooral tijdbesparende oplossing voor. Waarom op elkaar wachten als je ook iets tegelijk kan doen? Uiteraard komen ook de zaakvakken aan bod en zijn we gestart met de kanjertraining. Tot het volgende nieuws!

Groetjes vanuit groep 6!