Rommel in de klas

Geplaatst op donderdag 20 november 2014

rommel in de klasschoenen in de knoop

WAT EEN ROMMELTJE!

18 november was het zover. We hebben pietjes geknutseld om de klas in Sint sfeer te brengen en vervolgens mochten we onze schoen zetten op school. Hoewel we het ware verhaal kennen, hebben een aantal van ons toch een mooie tekening gemaakt voor in de schoen en uiteraard horen daar ook sinterklaasliedjes bij. Een aantal meiden had uit voorzorg hun schoen vast gemaakt aan hun stoel. Zo konden ze met een gerust hart naar huis. Misschien dat als ze hadden geweten wat er die nacht zou gaan gebeuren, ze dan niet zo lekker hadden geslapen… 😉

Toen we de volgende dag op school kwamen, vonden we het toch wel een beetje spannend. De lokalen waren nog donker en stiekem konden we door de ramen al zien dat het lokaal niet meer helemaal het lokaal was, zoals we het de vorige dag achter hadden gelaten.

Nou en toen gingen de schooldeuren open en mochten we eindelijk de school in… We konden onze ogen bijna niet geloven. We moesten over een tafel en een kast heen om de school binnen te kunnen komen. Nou je snapt natuurlijk wel, dat lieten we ons geen 2 keer vertellen. Voor ons lokaal moesten we nog even ons geduld bewaren, zodat we met zijn allen naar binnen konden stormen. Tjeee wat was het daar een rommel! Er stond een enorme chaotische berg met stoelen. De tafels waren van hun plek en alle schoenen zaten in de knoop! Zelfs de schoenen met klittenband zaten met veters aan elkaar. En ja… Je raad het goed, ook de zorgvuldig aan hun stoel vastgeknoopte schoenen, zaten nu ineens vast in de lange schoenen sliert. 😀

We hebben genoten van dit feestje en willen graag alle pieten en de Sint bedanken voor deze gezelligheid en de leuke verrassing die we hebben gekregen! We kijken uit naar 5 december!

Groetjes uit groep 6!