Sinterklaas bezoekt de Windroos

Geplaatst op vrijdag 5 december 2014

Sint op de Windroos

Sinterklaas heeft op vrijdag 5 december de leerlingen van de Windroos bezocht.

Hij kwam aan met zijn paard Amerigo en drie Pieten. Omdat het paard de hele nacht had doorgewerkt met Sinterklaas moest hij vandaag rust nemen, dus is hij vandaag naar Manege Lelystad gegaan, waar hij kan uitrusten en een extra goede verzorging krijgt. Vanavond gaat Sinterklaas namelijk weer met hem op pad om overal cadeautjes te brengen.

IMG_3194

Op school zijn Sinterklaas en de Pieten hartelijk ontvangen. Veel ouders waren blijven wachten om de aankomst samen met hun kinderen te beleven. Daarna heeft Sinterklaas de leerlingen in de hal van de school nog toegesproken en heeft hij genoten van enkele dansjes en liedjes die door de leerlingen werden uitgevoerd.

Na de ontvangst in de hal van de school is Sinterklaas met zijn Pieten alle klassen langs geweest. De kinderen kregen daar allemaal een mooi cadeautje en in de hogere groepen waren er zelfs mooi in elkaar geknutselde surprises met gedichten.

Na het geslaagde bezoek nam Sinterklaas met zijn Pieten afscheid en beloofden zij volgend jaar weer langs te komen. Het was een heel geslaagde ochtend.

IMG_3192IMG_3190Piet en Sint