Lucas wordt tweede bij het pepernotentoernooi

Geplaatst op zondag 7 december 2014

Op woensdag 2 december hebben Davina, Safin, Robin en Lucas, de school vertegenwoordigd tijdens het pepernotentoernooi . Dit is een rekentoernooi, welke jaarlijks wordt georganiseerd door de Arcus.

Tijdens dit toernooi kregen ze eerst een blad met allemaal lastige rekenopdrachten welke ze als groepje moesten oplossen. In de pauze kregen ze iets lekkers en ondertussen werden de opdrachten nagekeken. Van de 22 groepen mochten de 6 groepjes die de meeste opdrachten goed hadden naar de volgende ronde. Dit was een individuele ronde waaraan uit elk groepje één leerling mocht deelnemen.

De Windroos had het goed gedaan en mocht meedoen aan de individuele ronde. Door het groepje werd Lucas gekozen om de individuele ronde te spelen en daar is hij TWEEDE geworden. SUPER GEDAAN.

Hoewel meedoen natuurlijk het belangrijkste is, is het ook leuk om te winnen.

De Windroos is trots op zijn rekenkanjers; Davina , Safin, Robin en Lucas.

Zij hebben er voor gezorgd dat de Windroos behoort bij de 6 beste scholen

van dit toernooi en Lucas is tweede geworden bij de individuele ronde.

Van harte gefeliciteerd !!!

pepernotentoernooi                  20141203_122233