Even bijkletsen

Geplaatst op dinsdag 10 maart 2015

De rapporten zijn de deur uit en de 10 minuten gesprekken zijn geweest. Dat houdt in dat we weer zijn begonnen aan de gewone lesweken en we alles op alles zetten om voor de volgende keer weer zo’n goed rapport neer te zetten.

Naast inspanning is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. De groepen 6, 7 en 8 hadden afgelopen maandagmiddag hun eerste workshop. De kinderen konden onder andere kiezen uit: striptekenen, koken, motortechniek, tweede wereldoorlog, dans en een workshop patchwork.

Bij gym waren er twee studenten die ons mochten begeleiden met het klimmen op de klimmuur. Wist u dat sommige van ons al op het schuine deel durfden?

Tot slot willen we u nog even laten weten dat de eerste spreekbeurten zijn geweest. Reuze interessant. We maakten kennis met Leonardo Da Vinci en Stephen Howking, zagen een drone vliegen, mochten knuffelen met een cavia, aten taart en marshmallows uit Amerika en namen een kijkje in de auto van een echte dierenarts.

hard aan het werk dierenarts klimmuur schrijven patchworkshop patchworkshop0