Opbrengst van ‘heel groep 8 bakt…’ is €324,62.

Geplaatst op zaterdag 11 april 2015

Met trots kunnen we terugkijken op een geslaagde actie ‘heel groep 8 bakt voor het goede doel’. Bij deze actie is groep 8 heel enthousiast gaan bakken en  zijn de lekkernijen de volgende dag verkocht.

Dit alles heeft het mooie bedrag van €324,62 opgebracht. Met dit geld zal de stichting Studenten en Musahar Project Nepal (SMPN) en de initiatiefnemer Jan Houter van Vlieland zorgen voor een veilig schoolplein in het dorp Takukot. In het verleden heeft SMPN hier al een school gebouwd echter doordat het op een bergrichel staat, is het plein aan één kant onveilig voor kinderen.

Mede door de opbrengst van deze actie kan er nu een muur aan de kant van de richel worden aangelegd.

Wilt u meer weten over dit project , ga dan naar de site www.studentenprojectnepal.nl.

IMG_0908 IMG_0910 IMG_0906 IMG_0905 IMG_0903 IMG_0899