Vlieland 2015

Geplaatst op zondag 28 juni 2015

Groep 8 is van 24 juni t/m 27 juni op kamp geweest op Vlieland.

We boften met het weer. Droog, zonnig en warm genoeg om in zee te gaan. Iedereen heeft kunnen genieten van het strand, het spelen van ‘Levend Stratego’, het smokkelspel en tien tellen in de rimboe. Ook weet heel groep 8 nu wie bij Cluedo de chirurgijn heeft vermoord en zijn er bij het ‘Vlielandspel’ veel kaartjes verzameld. Verder bleek bij de dropping dat je toch wel heel veel moest lopen en kregen een aantal kinderen direct de eerste dag al blaren op hun voeten van al dat lopen. Op de laatste dag zijn we zeehonden gaan kijken op het wad en zijn er heel wat krabbetjes gevangen. Deze krabbetjes zijn daarna weer keurig teruggezet in zee.

Groep 8 kan terugkijken op een geslaagd kamp waar we veel hebben gelachen, er nieuwe setjes zijn gevormd, in het winkeltje veel snoep is gekocht en iedereen weinig heeft geslapen.