Klassenouders stellen zich voor

Geplaatst op woensdag 2 december 2015

Sinds deze maand is groep 3 twee klassenouders rijker. Graag stellen zij zich even voor:

Hallo, sommige van jullie kennen mij al. Ik ben Durante Leijen. Ik ben de moeder van Elainy uit groep 3 en van Maddox uit groep clipper. Ik heb mij opgegeven om klassenouder te zijn omdat ik het heel leuk vind om activiteiten met de kinderen te doen en het mij veel plezier geeft om te helpen. Ook ben ik graag een steuntje in de rug voor de leerkracht.

Ik ,Rogier Dollee, ben de vader van Nienke en heb mij opgegeven als klassenouder, want ik ben graag betrokken bij de klas en school van mijn dochter. Daar waar nodig zal ik mij inzetten om juf Nicole te ondersteunen samen met de andere klassenouder en ouders. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de extra activiteiten op school in goede banen leiden.