De eerste periode van groep Schuit.

Geplaatst op donderdag 17 december 2015

20151106_140355

De eerste periode van groep Schuit zit er op. Daarom even deze terugblik.

Na de herfstvakantie is groep Schuit  van start gegaan. Wij zijn begonnen met 13 kinderen en inmiddels hebben we nu 16 kinderen. Na de kerstvakantie worden het er al snel 18. En zo groeien wij door tot de zomervakantie.

Na de herfstvakantie hebben wij gewerkt aan het thema “herfst”. Naast werken aan de doelen van onderbouwd, hebben wij  paddenstoelen gevouwen en natuurlijk lampions gemaakt voor Sint Maarten.

Drie weken later startte thema ”Sinterklaas”. Wij keken  elke dag het Sinterklaasjournaal, hebben pietjes gemaakt en mooie mijters. Ook was er de pietengym en hebben we gediplomeerde hulppieten in de klas gekregen. De  rommelpieten zijn ook langs geweest. Natuurlijk sloten wij het thema af met een bezoek van Sinterklaas.

Daarna volgde thema “kerst” . Als eerste hebben wij samen de kerstboom versierd. Er zijn kerstboompjes gevouwen en bij de crea kerstochtend hebben de kinderen allerlei verschillende dingen kunnen maken. Het was een gezellige ochtend.

Vanavond sluiten we de kerstperiode op school af met een kerstdiner. Na nog de vrijdagochtend op school kunnen de kinderen gaan genieten van de kerstvakantie.

20151127_135649