winnaars van de klassenronde “SlimmerIQuiz”

Geplaatst op zondag 23 oktober 2016

slimmeriquiz

De winnaars van de klassenronde van de “SlimmerIQuiz ” zijn in groep 7 ; Lisa, Mette en Luuk. In groep 8 zijn dat Thomas, Steve en Koen. Hierbij nog van harte gefeliciteerd.

Op  woensdag 9 november zullen zij de school vertegenwoordigen bij de regionale ronde in Zwolle. We wensen hun natuurlijk veel succes.

In het vorige berichtje heeft u een voorbeeld gezien van de opdrachten. Hierbij nogmaals de opdrachten maar nu met de antwoorden.

Welk werkwoord zoeken we?

A: Toen de rivier buiten zijn oevers trad, besloot ik me bij de vijand aan te sluiten. OVERLOPEN

B: Ik was mijn huissleutel vergeten, daardoor gaf iedereen mij het gevoel dat ik er niet bij hoorde. BUITENSLUITEN

C: Kees maakte de kaars aan, waarna alle andere mensen hetzelfde gingen doen. AANSTEKEN