Een mooi prestatie van Thomas, Steve en Mack.

Geplaatst op maandag 21 november 2016

Na winnaar te zijn geworden bij de regionale wedstrijd van de Mensa SlimmerIQuiz hebben Thomas, Steve en Mack de Windroos vertegenwoordigd tijdens de landelijke finale in Amsterdam. Samen met hun ouders zijn ze woensdag 16 november met de trein naar de universiteit van Amsterdam gegaan. Als echte sterren werden ze geïnterviewd door Omroep Flevoland .foto-slimmeriquiz

http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/141647/flevoland-lelystadse-slimmerikjes-hebben-het-zwaar-in-amsterdam

Na een spannende wedstrijd met moeilijke vragen, moesten ze ook nog een kubus vouwen van stroken en daarna was het wachten op de uitslag. De drie jongens gaven aan dat er moeilijke vragen bij waren maar dat vooral de beperkte tijd een lastige factor was.

Ondanks dit feit hebben de jongens een mooie prestatie neergezet. Ze zijn twaalfde geworden van de drieëntwintig scholen. De “Windroos” is trots op hen en zij kunnen terug kijken op een mooie ervaring.

En ook dit is onze nieuwe burgemeester Ina Adema niet ontgaan. Zij zette op Facebook het volgende bericht;

https://www.facebook.com/ina.adema/posts/1431187443558894