Kerstmusical op de Windroos

Geplaatst op vrijdag 23 december 2016

Kinderen van alle groepen hebben dinsdagavond 20 december de Kerstmusical ‘De laatste kerstboom’ opgevoerd voor hun ouders. De musical ging over een dorpsmarkt waar kerstbomen werden verkocht. Eén klein, scheef kerstboompje leek over te blijven. Gelukkig liep het ook voor dit boompje goed af en werd het super mooi versierd. De musical was door drie ouders van de ouderraad met de kinderen ingestudeerd, terwijl een andere ouder zich over het geluid en het licht heeft ontfermd. Ineke, Daniëlle, Angela en Olaf, het was geweldig! Het mooie decor is gemaakt door twee andere ouders, Gaby en Samantha.

Donderdag 22 december werd de musical na de kerstmaaltijd voor alle leerlingen opgevoerd. Ook zij hebben genoten van het verhaal over Denneke, het zielige kerstboompje.